Vacatures

Vacatures

Het werk van de Stadsnatuurtafel wordt voorbereid door de projectorganisatie en daarvoor zoeken we nog enkele bevlogen en kundige mensen. Het gaat daarbij meestal niet zozeer om diepgaande kennis van stadsnatuur, maar wel om een groen hart en om kennis en relevante ervaring op andere terreinen.

Èn, belangrijk is dat je je herkent in “vrijwillig, maar niet vrijblijvend”. We zijn behoorlijk ambitieus, niet alleen omdat we wat we doen belangrijk vinden, maar ook omdat we er van overtuigd zijn dat dit onze deelnemers zal inspireren en de meeste voldoening zal geven.

Je werkt onbezoldigd maar daar stellen we tegenover dat je de kans krijgt om veel te leren over stadsnatuur èn over veranderingsprocessen, om deel uit te maken van een enthousiast team, beslist je netwerk uit te breiden en om bij te dragen aan een krachtig en interessant ecosysteem in Maastricht.

Op dit moment zoeken we: nu even niemand; binnenkort meer.

 

De Stadsnatuurvisie voor Maastricht is klaar!

Deze wordt de komende maanden op diverse wijzen aan de stad aan geboden.

U kunt het document nu al hier lezen.

 

Lees hier de briefings over Biodiversiteit, Gezondheid en Welzijn, Economie en Inrichting en Stadsnatuur in de Praktijk op Micro-schaal en bekijk de kaarten van Stadsnatuur in de Praktijk op Macro-schaal.

STADSNATUUR

MAASTRICHT

Stadsnatuur Maastricht

E-mail: info@stadsnatuurmaastricht